Bales contra mantes


Ens n'hem fet ressó pel twitter, però potser va tocant de dedicar-hi més de 140 caràcters. 
Tots haureu vist ja a hores d'ara la notícia de l'absurd tiroteig de la Policía a Madrid, al barri de Lavapiés. http://t.co/KWjhXt5G
Algú s'explica com un policía pot ser capaç de treure l'arma i fer-ne ús contra uns ciutadans armats amb mantes?
Al més pur estil de Torrente es podria qualificar el succés, que superant qualsevol lamentable guió del cinèma espanyol es capaç de disparar trets al carrer per atemorir als ciutadans d'un barri que sols tractava de defensar un veí detingut d'una forma totalment injusta, abusiva i arbitrària. El problema no són els manters, sinó les màfies que se n'aprofiten. Llavors, era necessàri muntar tot aquest percal amb la malla més dèbil de la cadena? Per descomptat qe no!! Però un cop més, els abusos policials destàquen per la seva més mísera incoherència. 
Aquest cop ha passat a Madrid, però de ben segur que l'escena es podría  repetir a qualsevol ciutat dels PPCC.
Cal exigir responsabilitats a la Policía, però sobretot a qui els mana i permet que actúin d'aquesta manera. És greu que retallin drets, com qualsevol altre retallada. Però molt més greu és que es directament es neguin drets bàsics de forma selectiva a un coŀlectiu concret, com són els nouvinguts i se'ls criminalitzi d'aquesta manera tan barroera. Si el "manter" hagués sigut de pell clara i nom es digués Manuel de ben segur no s'hauria disparat cap tret.

PROU D'ABUSOS POLICIALS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada